Vanliga frågor
 

När har ni öppet?

Vi försöker ha personlig service och vi är mycket ute på tävlingar och arbetar, därför så har vi endast tidsbokning:
Tider som är bokningsbara är Måndag till Fredag 10:00 - 18:00  Lunch 13:00 - 14:00 och Lördagar 10:00-14:00.

Behöver du bara lämna eller hämta klubbor så slå en signal före och kolla så att vi är inne, då kan du komma när det passar dig. Ring och boka en tid som passar så har vi öppet för dig när du kommer.

Ring 070-996 48 50 för att få personlig service när du har tid.

Byter du grepp och skaft?

Ja vi både greppar och skaftar om golfklubbor, lämnar du in klubborna för omgreppning idag får du dem imorgon.  Ett normalpris är ca. 80kr/klubba inkl. grepp.Byte av skaft tar ca. 3 dagar om det inte är bråttom, då kan vi skafta den med "tourlim" som härdar på 5 min.  Om det är en järnklubba som behöver nytt skaft så ta med klubban över och under så vi får mäta dem så blir den omskaftade klubban lika dom andra i flex och Svingvikt/MOI. Vid skaftbyte på en träklubba vill vi helst att du bokar tid för en utprovning så att vi kan välja rätt skaft för dig. Det är ingen mening med att köpa ett nytt skaft för mycket pengar om det inte är rätt skaft för dig.

Fixar du Loft & Lie?

Vi har all utrustning för att knäcka klubbor och har du varit här förut så finns dina klubbors specifikationer sparade och du behöver bara lämna in dom. Annars behöver vi lite tid att mäta upp dina data. Första gången kostar det 350 kr därefter 300 kr / set alternativt 40:-/klubba. Man bör kolla klubbornas loft och lie åtminstone en gång per år, oftare om man slår mycket på mattor.

Hur bra måste man vara för att dra fördel av anpassade klubbor?

Alla vinner på att anpassa sin utrustning. En tourspelare kan anpassa sin sving efter klubborna han spelar med men du och jag kan inte det. Man ska veta att skaften som sitter i "märkes"klubbor kan skilja väldigt mycket i flex i ett och samma set! Ingen kan spela bra med sådana klubbor. Att klubban är för dig lagom tung, har rätt balans, lagom längd och har samma flex i alla klubbor ger även höghandikappare föutsättningar att lära sig en konsekvent sving.

Hur blir det om jag tar en lektion?

Så länge som det inte innebär att du samtidigt byter kropp så behöver du samma motstånd av dina klubbor för att svinga dem konsekvent. Faktum är att du, med för dig väl balanserade klubbor, har lättare att hitta in i ditt naturliga spel och därigenom snabbare anpassar dig till förändringar från en lektion.

Hur länge kommer de att passa till mig?

Är du vuxen så kan du ha klubborna så länge du inte skadar dig på ett sätt att du måste svinga annorlunda. Juniorer som fortfarande växer måste naturligtvis byta sin utrustning vartefter dom utvecklas men det gäller samma för dom, för att utvecklas rätt och inte "bygga in" fel i svingen bör dom ha anpassad utrustning.

Hur lång är leverans tiden på nya skräddarsydda klubbor?

Det tar i stort sett aldrig mer än 2 veckor även om vi måste beställa något. Normalt är 4-5 arbetsdagar. 

När klubborna är klara kan du skicka dem till mig?

Det är inga problem, vi skickar utrustning över hela landet, även utomlands. Vi har avtal med posten och DHL så frakten är inte så dyr heller.

Blir det inte dåligt andrahandsvärde på anpassad utrustning?

Absolut inte! De komponenter vi säljer är bättre än standardklubbor och att dom är anpassade för dig betyder inte att dom är dåliga för någon annan. Våra klubbor håller garanterat specifikationerna medans du kan hitta dam-flex i skaft märka stiff på standardklubbor. Vid en eventuell försäljning kan du rekommendera kunden att komma till oss så kan vi också anpassa klubborna till honom/henne.