Woods
!
!

MCC Onyx G-33

!
Om du letar efter ett pålitligt skaft med design och spelbarhet har du hittat rätt. Genom tip-trimmning kan detta skaft ställas in för varje sving.

Tillverkat med samma tighta toleranser som MCC´s övriga skaft.

MCC PM-30 Light

!

Miskad totalvikt i dina järnklubbor ger ofta högre svinghastighet. Hjälper till att få upp bollen i luften och hålla den på rätt kurs. Väger mellan 68 och 76 gram beroende på vilket flex man behöver.

MCC SL-59

!
SL-59 har en mjuk, levande känsla och ger en ordentlig kick i tillslaget. Ger en högre bollbana med mindre spridning.

MCC MFS 30+

!

 MFS står för "Master Fitting Series" och det är lätt att förstå varför. Skaften finns i tre underflex ex.vis R1, R2, R3, S1, S2, S3 osv.

Skaften är tillverkade med väldigt låga toleranser vilket ger jämn kvalitet ch prestanda. Hög energiöverföring och repeterbarhet, sving efter sving. 

MCC MFS 40+

!

Master Fitting Series

MCC MFS 58+

!

Master Fitting Series

MCC Woven LT, HT

!
I detta skaft använder MCC en unik metod för att "väva" ihop fibrerna i ett korsmönster. Detta ger ökad känsla trots att vridstyvheten ökar.

HT står för high trajectory och LT för low trajectory.

MCC HB-T Hybrid

!

Ett skaft specialdesignat för hybridklubbor. Ger en optimal utgångsvinkel utan att miska spinnen som behövs för att få stopp på green. Prova det här skaftet och du vill inte byta tillbaka. Tourviktat och balanserat för att en korrekt viktfördelning. Finns med både high och low trajectory.

MCC MFS Matrix

!

Flaggskeppet i MFS-serien! Flitigt använd på all världens olika tourer. Kombinationen av spinntal, utgångsvinkel och energiöverföring ihop med 11 underflex och att man kan få skaftet med low, mid eller high trajectories gör detta skaft till det ultimata för maximal prestanda.

MCC MFS 50. TTR series

!

TTR "Tip Torsional Resistance"

MCC MFS 65 TTR

!

TTR "Tip Torional Resistance"